Aromatici CO2 - Parte 4

Aromatici CO2 - Parte 4 1
Condividi u amore
Segui Us In Pinterest
U NHD



Cercadore rapidu AZ


Qualchissia m'hà dumandatu se ùn sò micca duplicate ciò chì truveranu in u novu libru è assai acclamatu di Madeleine Kerkhof, CO2 Estratti in Aromaterapia. A risposta hè, per nunda. Madeleine hè u mo maestru è u mo mentor, ma sè avete lettu u so libru, vederete chì ella mi riferisce spessu. U GIFT di u so libru hè l'usu assai più espansivi per ognunu di i CO2 chì copre. Da l'usi terapeutichi da anni di sperienza infermiera è d'insignamentu, assai più di ciò chì pudemu sparta quì. U puntu di sti articuli di u blog sò tramindui per recullà l'infurmazioni chì avemu in un locu facilmente riferitu, è per intrigà vi amparà di più, sia per cumprà u so libru, (riferitu quì sopra) sia per studià direttamente cun ella.

Avà, annantu à l'aromatichi:

Luppula CO2

Humulus lupulus, U CO2 estratto da i fiori in Germania.

Aghju vistu l'extracte di Hops altamente cunsigliatu per l'usi in deodoranti o per prudutti di cura di pede. U

Aromatici CO2 - Parte 4 2
Hops Blossoms

ingredienti lipofilici, humuloni è lupuloni, sò altamente antibatterici (principalmente contra batterie gram positivi) chì sò rispunsevuli di l'attività di deodorante.

Tenite à nutà chì Hops Extract hè pruvatu efficace à diluzioni quant'è 0.1 à 0.2% (vale à dì 1/10 o 2/10 di un percentu), literalmente una sola goccia per uncia di basa. Questu seria in un pruduttu basatu à oliu. Pensu à infundisce una goccia o duie in alcune di l'argilla o di a polpa di freccia per una polvere di deodorante.
È ricordate chì a temperatura fresca di a stanza stu extractu hè abbastanza spessore, chì varieghja da a struttura di a melassa à a semi-solida. Vulete calentà delicatamente prima di sparghje.

Giuppone Berry CO2

Juniperus communis, produtto in modu organicu, CO2 Select estratto da i Juniper Berries in Germania. (Frutti cultivati ​​in Macedònia.)

Aromatici CO2 - Parte 4 3
Baiperu di giuvini

Più soffice è aromaticamente arrotondatu questu selezzione di CO2 hè una maravigliosa alternativa à u tradizionale distillatu di ginepro Berry Oil.

Hè in l'effetti energetichi di Juniper Berry Oil chì questu estratto selettivu brilla daveru. A mo mentora Madeleine Kerkhof dici chì hè estremamente inalzabile, sia cun un impiantu di rilancio sia di terra, simulare, in più di purificà e banificà a negatività emotiva è spirituale. L'antica tradizione di l'usu di Juniper per purificà è repelerà l'energia negativa spende rituali è culturi in u mondu.

L'emissione di Juniper Berry Emotionalmente si dice per aiutà l'ansietà è i paure, dendu una sensazione di sicurità è di prutezzione. Madeleine Kerkhof recomanda unisce à l'oliu essenziale White Sage o à Sage CO2 per a transizione.

Effetti fisichi di l'oliu essenziale di ginepro
Fisicamente, l'Uovo di Berry di Juniper hè un diureticu è hè spessu inclusu in miscele anti-cellulite è disintossicanti. Hè un cumpunente essenziale di qualsiasi mischju detoxificante, dettu da parechji per aiutà cù a ricuperazione da un manghjà o beviu troppu riccu.
Rosemary Caddy recomanda l'oliu di Ghjenuppu per trattà a gotta, postu chì, dice ella, scaccia l'acidu uricu da u corpu. (Forse blended in Oliu di St John's Wort per u so effettu antiinflamatori?)
I ginepro è antimicrobicu per una vasta gamma di batterie (in aria, stafilò, strep, ecc.) È pò esse adupratu per reclamazioni respiratorii (inalazione). L'oliu di ginepro si dice chì aiuta à ricuperà da i tene. (Mi ricordu di leghje questu in un libru di Valerie Worwood 25 anni fà!) Pò esse d'aiutu cù l'artrite è u reumatismu.

Usi di Cura di a Pellettu Usi di L'oliu di Juniper
In a cura di a pelle hè dettu chì aiuta à equilibrà a pelle è i capelli oleosi (pensendu chì faria una bella blenda cun Geranium, forse una mischia di l'omu?).
Un vapore facciale cun oliu di ginepro è un maravigliu aiutu per equilibrà a pelle grassa o per alluccià i punti neri.

Usi Energetici di L'oliu Essenziale di Juniper

Energeticamente, Juniper si dice chì pulisce l'atmosfera di una stanza, sguassendu a negatività da e camere o di e persone. (Simile à l'effetti di purificazione di a salvia bianca.) Ci sò quelli chì raccomandanu a so meditazione per l'usu per centrà è disegnendu energia cari.
AVVISI:Robert Tisserand avisa chì a Monografia E di a Cummissione indica chì pò causà danni o irritazione renale. Robert ùn hà trovu evidenza per sustene questu, nè i periculi di gravidanza / fetale. I linii regulatori dicenu ancu chì pò causà dannu à i renali.

BLENDS CON: Cipressu, Eucaliptu, Pompelmo, limone, finocchio, rosmarinu.

Lavanda CO2

Lavandula angustifolia, Estratto di CO2, cultivatu organicamente è estratti in Bulgaria.

U prucessu di l'estrazione di CO2 dà un oliu più vicinu aromaticamente à u fiore di Lavanda frescu ch'è

Aromatici CO2 - Parte 4 4
Bocci di lavanda

ogni oliu distillatu à vapore pò. Quandu urdinò u nostru ultimu battu di CO2 da u nostru produtore bulgaru, aghju dumandatu un sample di a so estrazione di Selezzione Lavanda. È mi innamurà.

Questu selezzione CO2 estratto da i fiori di lavanda bulgara FRESH hè, senza dubbitu, a Lavanda più squisita ch'e aghju mai sperimentatu. Se vulete aromi a vostra stanza, i vostri linzi, stessi, cù un oliu di lavanda floreale assolutamente bello, questu hè per voi. Questa estrazione CO2 hè veramente un aromaticu exquisite! Avemu offritu estratti di Lavanda CO2 in u passatu, è aghju vivaci di u so aroma, ma questu supera a nostra offerta più antica, chì hè stata prodotta da i fiori secchi piuttostu cà i freschi. Quali sapia chì ci saria una tale differenza?
Aduprate in diluzioni d'aromoterapia nurmali.

CO2 lila

Syringa Vulgaris, CO2 Totale, urganicamente pruduciutu da Lilacs salvatichi in Bulgaria.

Aromatici CO2 - Parte 4 5
Lilac

Quandu era ziteddu, u mo vicinariu di 20 metri d'altura arbusti lila floreghjava sottu a finestra di a mo stanza. L'aroma intrussante hà perfumatu i mo sònnii in a notte prima di l'estiu.
Parechji anni fà avemu ricevutu un campione di questu estrattu raru, è ricusate di impurtallu. L'aroma era troppu debule. Ma a mo amica è mentore Madeleine Kerkhof insegna u so usu, allora aghju decisu di pruvà di novu. Chì differenza! L'estrattu Totale non diluitu (è assai solidu) hè ancora perfettamente leggeru, ma avemu rinfriscatu un pocu, rinfriscati à l'oliu di Jojoba Organicu 90% (in pesu, micca voluminu) è ah! a differenza Eppuru hè una fragranza suave è sottumessa, ma definitivamente Lilac. Ùn serà mai un aroma assertivu, ùn abbandunate mai u spaziu in quale site, ma truvamu bella, suttile è evocativa.
Una goccia di l'estratto diluitu nantu à u mo poltinu, è a calidez di a pelle porta a mo aroma chì mi ricordu di a mo zitiddina.
Madeleine recomenda d'utilizà l'essenza à solu duie o trè%, è dice chì questa bella essenza Lila hè "rilassante, rilassante, è armonizante. Si dice per prumove l'amore è l'ottimisimu, per esse rilassamente dolci. "
Credu chì hè un viaghju di nostalgia immediata per quelli chì sò cresciuti vicinu à i fusti lilla. Per mè, hè un de-stressor. Si dice per esse di aiutu in i mischji per u dulore, per i prublemi cù amore incondizionatu. I sfidi à qualchissia per respira questa essenza dolce è micca surrisu.

Linden Blossom CO2 Select

Tilia cordata, estratti da fiori organici certificati, cultivati ​​è pruduciuti in Bulgaria.

Aromatici CO2 - Parte 4 6
Linden

Chì sorpresa straordinaria. In u passatu avemu offrittu un Linden blossom Estratto totale chì era estremamente gruesu, micca in tuttu versatu, ma piuttostu, spargibili. Ancu quandu diluitu in Jojoba si hè ingrossatu quandu stalla. Una sfida per pour è buttiglia!

Questa selezzione diliziosa aromatica hè liquida, pourable! Valu a pena un ligeru aumentu di u prezzu per a facilità d'utilizazione. Aromaticamente questu hè assai sfarente di l'absoluta Linden Blossom chì avemu offertu anni fà. Hà una nota fiurali, ma hè assai più verde, cume quantunque e foglie è ancu e fiori sò stati estratti.

Wonderful, sola o in blends, per riduce a tensione. Robert Tisserand cita Linden Blossom in una miscela di disintossicazione e decongestione di a pelle. Alcune autorità chjamanu sta bella essenza "fiore di calce", ma ùn hà micca relazione cù a famiglia di citri. Hè cunsigliatu d'utilizà in profumeria normale o diluzioni d'aromatoterapia.

BLENDS CON: Frankincense, Geranium, Jasmine, Rose, Tuberose, Limone, Orange, Mandarine, Neroli, Petitgrain, Sandalwood, Clove, Ylangylang, Peperone Nero, e Zenzero.

Marjoram, Dolce, CO2

Origanum majorana, CO2 Select, estratti da foglie secche in Germania.

Stu oliu strattu CO2 hè assai più vivu è vivu, aromaticamente, chì u nostru oliu distillatu. Avemu pigliatu per aduprà questu in blending sia per a rilassazione è per l'azzione antispasmodica chì Sweet Marjoram hè famosu.

Aromatici CO2 - Parte 4 7
Marjoram dolce

Storia vera da u nostru designer di u situ web: "A mo nanna faceva a farina di carne cù marjoram in ella, è ogni volta chì vedo o smarbe l'arba, pensu à ella è sùbitu calma."

A nanna era nantu à qualcosa. Sweet Marjoram hà una azione calmante, sedativa è stu estratto di CO2 hè assai più rilassante cà u nostru distillatu Sweet Marjoram Essential Oil a causa di u so cuntenutu ester più altu. (L'idrati sensibili di sabinene sò cunservati per l'estrazione di CO2, facendu più rilassante cà l'oliu essenziale distillatu.) Inoltre, l'odore di stu estratto sò più vibranti è più vicinu à l'erba fresca.

U marjora dolce hè stata aduprata per diminuite a pressione alta è per stimulà a circulazione. Calda a pelle, induve applicata. A so potente azione antispasmodica pò allevà i dolori di l'artrite, i musculi stracciati, e i spasmi musculari. Pruvate mischjà cù l'oliu essenziale Clary Sage per allevà crampi menstruali; u risultatu hè quasi magicu! U cunsideratu un expectorante è un tonicu per u sistema respiratoriu. L'indicazione hè stata antiinfettiva, fungicida è bactericida contru una larga gamma di batterie grampositive. A so azione sedativa pò esse efficaci contru à certi tipi di migraine.

Aghju vistu stu extracte di CO2 cunsigliatu per una breve respirazione da qualsiasi causa, ma forsi più utile se l'ansietà hè implicata. Pò esse usatu per infezioni sinusali è respiratorii, è tosse nervosa. Hè statu cunsigliatu in casi di croup è di tosci di taccu. Pò esse pruvatu utile per a paralisi, per a sciatica, è per u dolore nervu à a faccia o à u collu.

Cum'è un stimulante circulatore stu extracte di CO2 puderia esse utile per a sindrome di Raynaud o in ogni casu induve ùn vulete micca aduprà unu di l'olii di riscaldamentu cum'è Peperone Negru o Zenzero.
Educatore è autore Madeleine Kerkhof cunsiglia l'usu di antiossidante è antibacterial Sweet Marjoram per ogni tipu di infezione in a pelle. Ella dice aghjunghje à bandid / bandage, aduprate per copre a ferita. ie, aghjunghje à u vestitu, micca direttamente à a ferita stessa. Ella ci suggerisce ancu l'usu per i feriti infettati, u tessulu necroticu (per aiutà cù l'odore) ulcere è abcesi. Madeleine recomanda una miscela di Lavanda, Helichrysum, Geranium è Marjoram dolce per aggiungere à i pansamenti di ferite, per pulisce l'infezioni è accelerà a guariscenza.

AVVISI: Dosi altu pò pruvà sedating se amministrata durante u ghjornu. Pò ancu funzionà cum'è un inhibitore sessuale. Ùn aduprate micca nantu à a pelle o per inalazione diretta durante u primu trimestre di gravidanza, dopu quellu usu in a meza diluzione normale.
Usi è infurmazioni citati da "Infermiera Complimentaria in Cura di a Vita"Di Madeleine Kerkhof-Knapp Hayes.

Myrrh Select CO2

Commiphora myrrha (Commiphora abyssinica), resine salvatichi in Somalia, CO2 Select estratti in Germania

Aromatici CO2 - Parte 4 8
Resina di Myrrh

Sottu più dolce è un pocu più dolce di a nostra mirilla distillata, ma cù u listessu usu. A mirra hè un antifungicu è antibattericu efficace, è hè cunsigliatu in blends per trattà a pelle chjachjata o cracked. Aghju digià in una fusione per un fungu di a pelle di un amicu (in una basa di Gel d'Aloe Vera, cumminata cun qualchi Palma Rosa). Perchè hè più altu in sesquiterpine chì u nostru Oliu di Myrrh distillatu, m'aspettava chì l'extractu di CO2 sia più calmante è un pocu megliu per allevà u dolore.

Madeleine Kerkhof, in Extracti di CO2 in Aromaterapia, recomana Myrrh CO2 piuttostu chè l'oliu distillatu per usi emotivi è spirituali. A trova estremamente utile in a curazione di ferite emotive è spirituali, è cum'è un aiutu à u crescita spirituale. I so effetti caldi è protettivi ponu esse utili per l'ansietà, per alleviare i blocchi emotivi è spirituali. (Mi sò dumandati cumu questu susteneria l'oliu essenziale di Cistus per alleviare i blocchi emotivi.)

Questa Myrrh hè veramente un rigalu adattatu per un rè.

Noce moscata CO2

Aromatici CO2 - Parte 4 9
Noce moscata

Myristica fragrans, frutti selvatici da Germania, selezziunate CO2, estratti in Germania.
L'essenza finale di noce moscata! Puse una goccia nantu à una striscia di perfume è hà dettu "EGGNOG!" Luntanu più dolce è più cumplessu di qualsiasi oliu essenziale di noce moscata distillata à vapore questa estrazione di CO2 deve esse usata cun cura. Adupratu in modu eccessivu stimula u cervellu è u core, pò causà allucinazioni è possibbilmente convulsioni. Aghju un rispittivu tremendu per stu preziosu oliu, finu à a pena chì I NON permettenu à u mo persunale di "prebottle" più di circa 10 buttiglie di volta in questu tempu. Ùn vogliu micca esse sposti à i fumi in eccessivu.

Tuttavia, avè dettu questu, u più chjucu gocce di oliu di noce moscata, aghjuntu à un mischju, aghjunghjenu una dolce nota afrodisiaca piccante. Hè un stimulante mentale, ma micca un rilassante, però. Fizicamente, l'azzione stimulante di Nutmeg hè creda da alcuni per aiutà in l'astenia (perdita di forza fisica, debilità). Alcune fonti recomandanu u so usu in quantu à una miscela per trattà a gotta, u reumatismu, l'artrite, ecc. Ùn aghju mai sperimentatu cù questu usu. (Per questi usi, vogliu fighjà cù Juniper.)

Emocionalmente hè invigorante è stimulante, mentre, à u stessu tempu, caldu è accugliente.

Fìsicu, si dice chì hè un eccellente stimulante digestivu per quelli chì ùn ponu micca digerire l'alimentariu, è un oliu utile in u trattamentu di nausea, vomitu, indigestione, ecc. Nutmeg si dice ancu chì hè un antiinflamatori, è utile in u trattamentu di l'artrite. In blending di massaggi si calda delicatamente è chì, assuciatu cù e so caratteristiche antiinflamatorii facenu utili in u trattamentu di i giunti è i musculi malati.
Questa estrazione di CO2 ùn cuntene nisun solvente, per quessa, aghjustà una goccia à 1/2 tazza di mele per aromatizazioni alimentari seria exquisite. Sospettate ch'ella sarà un'ingrediente chjave in u mo tè speziatu questu invernu, è pensu chì una goccia in un gran vastu di sidru caldu o un vin brullatu seria bellu.
Per piacè aduprà questu oliu cun discrezione. Per piacè evitari durante a gravidanza è cù i zitelli sottu 6.

BLENDS CON: A noce moscata combina bè cù l'olii cítrici più dolci, cù altre spezie, Baia, Geraniu, Petitgrain, è Ylangylang.

Selezziunà Oregano CO2

Origanum vulgare, Organicamente cultivatu da foglie in Turchia, CO2 Selezzione estratti in Germania

Aromatici CO2 - Parte 4 10
Oregano vulgare

Cù più di 80% Carvacrol stu extracte CO2 averà tuttu u putere di germkilling chì avete ghjunghje à aspittà di Oregano distillatu. Avemu avutu prublemi à furnisce un Oregano vulgare affidabile, è ancu se noi preferimu personalmente u nostru Oregano Spagnolu, ci sò quelli chì insistenu solu in Oregano Vulgare. Semu felici di truvà sta estrazione Select.

Preferimu usà stu oliu potente in un inhalatore o simpricimenti inhalate da un tessulu.
Se pensa di utilizà topicamente, fate limità à diluzione à 0.25% o 0.5%. Ma, onestamente, per piacè. Inhalation uttene i cumpunenti in u flussu di sangue assai più veloce cà l'applicazione topica. E diluzioni forti o l'usu pulito pò causà irritazione grave è irritazione severa. L'usu internu prolongatu mette un pesu nantu à u fegatu.

SICUREZZA: Embriotossica, per esse evitata da tutti i metudi di usu durante a gravidanza è mentre l'allattamentu. Pò impedisce a coagulazione di u sangue, evità quandu in diluenti di sangue o in fronte di chirurgia. Evitate l'usu cù i zitelli picciotti.

CO2 Orris Root

Iris Germanica CO2 Selezziunatu estratti da radichi di Irisi cultivati ​​organicamente (Serbia), produttu in
Alemagna.

Aromatici CO2 - Parte 4 11
Furu di Iris

L'estratto di Selezzione micca diluitu hè un solidu suave. Eppuru un bagnu d'acqua calda vi funnerà rapidamente.
Sinterete immediatamente qualcosa familiar à l'aroma di Orris Root. Questa radica / rizoma di u fiore Iris hè un cumpunente principalu in parechji profumi cummirciali di Violet Leaf è hè aduprata ancu per aromatizà è per aromi sapone.

Aromatici CO2 - Parte 4 12
Rhisomes Iris

U Donu di a Natura hè fisicamente situatu in u statu di Tennessee induve l'Iris (Iris germanica) passa à esse u fiore di u statu, postu chì queste bellezza sò abbundanti quì. I fiori purpuri emergenu ogni primavera. I sfumaturi sfumature di purpura vantanu porzioni verticali, visibili, giallu brillanti è / o bianchi. Hè un fiore regale di bellezza naturale in piedi fieru è altu. A volte u so aspettu hè paragunatu cù quellu di una orchidea.

Curiosamente, Orris hè urighjinariu in l'Europa ma ora cresce in tutti i Stati Uniti in diversi ecosistemi. (Oregon Rainy, sud-ovest, Louisiana)

Questa nova usata CO2 Select Orris Root hè literalmente estratta da u rizoma (radice) di u fiore. Fa parte da a famiglia Iridaceae è l'ordine Liliales, chì include Tulipani è Giglioli. L'oliu hè di culore giallu à scuru marronu è aromaticamente reminiscente di Violeta, beni menu intensu, ligeramente boscosu, e dolce floreale in generale.

Orris Root si dice chì hè antioxidante è antimutagenicu. U nostru Orris Root CO2 Select cuntene 3% Ferre (stabilizzate cù l'oliu MCT), un altu cuntenutu d'acidu miristicu, è l'oliu essenziale, cera, e acidi grassi. Hè grueso è solidu in vetru ma caldi abbastanza rapidamente per pudè pour. (Marge hà tenutu un vial di mostra in e so mani calde è a solidità sparì in pochi minuti.) Se avete intesu parlà o utilizatu di Orris Butter, capirete di a viscosità è esigarà u riscaldamentu per licure. Mentre calda, l'aroma s'intensificherà.
U so usu più bellu è tradiziunale hè in perfumeria, per aghjunghje una nota viola sottile in un blend, è cum'è un fixative per aumentà a longevità. Hè statu un profumo francese classicu da l'età medievale.

Autore è Educatrice Madeleine Kerkhof descrive Orris Root Co2 cum'è "rilassante, calmante, è confortante", è dice chì hè megliu aduprata per a perfumeria e cosmetica, anche se nota chì alcuni facenu una connessione tra Orris Root è feminità, è ancu per spirituale. usà. A so ricerca indica una cuscenza è l'usu di u rizoma in e pratiche di curazione di erbe per centinaie d'anni. (Alcuni dicerianu chì i populi antichi avianu strambia è riverenza per l'Iris.) Madeleine recomana l'usu per l'adulti da 0.5 à 2%, finu à u 3% per i picculi spazii localizzati (vale à dì, punti di impulsu.)

Cunsigliu di sicurezza d'oliu essenziale, educatore, è autore Robert Tisserand qualifica l'oliu Assolutu è l'oliu Essenziale cume, "nisun risicu cunnisciutu è contraindicazioni cunnisciuti."

(Nota di Marge: durante 20 anni aghju resistitu à offre à Orris Root perchè mi sò statu insegnatu era un forte sensibilizatore. Ùn possu truvà i mo riferimenti per quessa, ma saria sempre prudente in quantu à utilizà, per esempiu, nantu à a pelle rota o irritata. )

Avemu pruvatu u CO2 micca diluitu cumparatu à a diluzione di 10%, ancu offertu. In i primi secondi ci hè stata una drammatica differenza in l'aroma, ma una volta chì i dui caldavanu à a temperatura di a pelle era difficiule di distinguì u diluitu da a diluzione di u 10%. Tutti dui anu una longevità estrema nantu à a pelle, è anu da fà una maravigliosa ancora florale in un mischinu di profumi. A nostra sperienza? Comu u nostru CO2 lila, Orris Root CO2 face bella in diluzione, è hà bisognu di u calore di a vostra pelle per apre. Ùn aghju micca diffusà questa bellezza gentile, o veste in un pezzu di gioielli d'aromoterapia. Li dispunissi da avè adupratu per l'usu attuale, cun una diluzione adatta.

Più da vene. Vede a Parte 5 quì. Riturnà à Parte 3 in sta serie quì.

* Fonte

Lascia un Audiolibro

U vostru indirizzu email ùn seranu micca publicatu. campi nicissarii sò marcati *

Stu situ hè prutigatu da reCAPTCHA è Google li dittagli e Li cunnizzioni di Service applicà.